Vizija in poslanstvo

V podjetju se na podlagi že pridobljenih znanj in izkušenj trudimo za čim boljšo kakovost naših izdelkov ter s tem za čim večje zadovoljstvo naših strank. Konkurenčnost cen, prilagodljivost potrebam trga in zlasti spoštovanje dogovorov z našimi strankami so naše odlike, ki pripomorejo k zmerni rasti podjetja in uspešnosti njegovega poslovanja.

Vizija podjetja je s stalnim vlaganjem v nove tehnologije in strokovnost kolektiva dosegati najboljše za naše kupce in tako postati najprepoznavnejši prodajalec vijačnih elementov in ponudnik storitev hladnega kovanja na Slovenskem in evropskem trgu. Svoje delovanje usmerjamo v zadovoljstvo kupcev, zaposlenih, lastnikov, partnerjev in okolja, v katerem delujemo.

Planiranje in vodenje

Planiranje in vodenje proizvodnje je precej zahtevno delo, saj se ta ves čas spreminja in je pogosto nepredvidljiva. Potrebna je torej velika mera prilagodljivosti, ki pa jo lahko dosežemo tudi s pomočjo fleksibilno zasnovanih delovnih načrtov.

V našem podjetju se zavedamo kako pomembna je tehnologija in pravilno načrtovani poslovni in proizvodni procesi, zato smo opremljeni z odličnimi tehnologi, inženirji in grafičnimi oblikovalci ter z merilci kakovosti kateri pripomorejo uspešno pripeljati projekt od začetka do konca.